torsdag 20 september 2012

Byggdax

I morse var äntligen byggarna hemma och kikade en sista gång. Nu väntar vi bara på rörkillen som ska lämna ett pris på att ta bort ett element. Hoppas det inte bli alltför dyrt. Har erfarenhet av att rörmokare är dyra. Hur som helst verkar det äntligen bli av och redan vecka 43. Nu återstår att välja gol, inredning och en bäddsoffa. Oj vad svärt att hitta en snygg och bra bäddsoffa. Vi kommer att sova i den varje natt eftersom sängarna inte får plats i allrummet. Som ska fungera som vårt sovrumm något år tils barnen vågar sova uppe själva. Sen blir det ett allrum för barnen där de kan titta på tv eller hänga med kompisar.
Har tittat på IKEAS Ektorp/Håvet. Klassisk soffa med avtagbar klädsel. Madrassen är valfri vilket gör att man själv kan välja komfort.

EKTORP HÅVET 3-sits bäddsoffa IKEA Bäddas enkelt ut till en rymlig säng för två. Smart, dold förvaring i ryggstödet.
Bild lånad från IKEA

Bild lånad från Gervasoni
Helst skulle jag vilja ha en Ghost men jag har inte hittat en bäddsoffa och sen är väl inte priset det bästa ca 27000 kr. Blir nog en IKEA i alla fall. Men drömma får man!

Även ett nytt soffbord som man lätt kan flytta och använda som sängbord. Lutar åt denna skönhet fast i den mindre modellen.
Bild lånad från google
Kram Pattis

Inga kommentarer: